Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕπικεφαλής της Fortinet Central Eastern Europe ανέλαβε ο Λ. Τουγιαννίδης

Επικεφαλής της Fortinet Central Eastern Europe ανέλαβε ο Λ. Τουγιαννίδης

Από τις αρχές Οκτωβρίου, ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης ανέλαβε την ηγεσία των δραστηριοτήτων της Fortinet στις αγορές της Τσεχίας και της Σλοβακίας, συνεχίζοντας παράλληλα τον ρόλο του ως Περιφερειακός Διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Κύπρο.

Η ανάθεση αυτής της διευρυμένης ευθύνης αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών του επιδόσεων στις χώρες όπου ήδη ηγείται, και αντικατοπτρίζει τη στρατηγική ενίσχυσης της Fortinet στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Στόχος είναι ο διπλασιασμός των οικονομικών και επιχειρησιακών μεγεθών της εταιρείας έως το 2027, με την προετοιμασία των τοπικών ομάδων να αποτελεί κεντρικό άξονα του σχεδιασμού.

Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Fortinet από το 2017, έχοντας περάσει από θέσεις όπως Regional Sales Manager και Country Manager, πριν αναλάβει τα καθήκοντα του Regional Director. Προηγουμένως είχε υπηρετήσει ως Corporate Sales Manager στην EMC και Commercial Director στην Adacom, ενώ διαθέτει επίσης μακρά εμπειρία στον τομέα του σχεδιασμού κυκλωμάτων RF σε μεγάλες πολυεθνικές όπως η Sony Semiconductors, η Filtronic και η Goodrich. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου και Ηλεκτρονικού Μηχανικού, διδακτορικού στον τομέα του Radio Frequency Engineering από το Πανεπιστήμιο του Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και MBA από το NIMBAS University of Bradford School of Management.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη μου τιμή η ανάληψη της ευθύνης για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Το εξαιρετικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της Fortinet διακρίνεται για την αφοσίωση στους πελάτες μας και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Είμαι περήφανος που θα συνεργαστώ μαζί του για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας πορεία και να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία μέσω της συνεργασίας μας. Έχουμε μπροστά μας μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουμε περαιτέρω τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας μέσω των πρωτοποριακών τεχνολογιών μας».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ