Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Celestyal ανακοινώνει την επέκταση του Καφέ «Café Nation»

Η Celestyal ανακοινώνει την επέκταση του Καφέ «Café Nation»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (1 Οκτωβρίου), η Celestyal ανακοινώνει την επέκταση του καφέ «Café Nation». Ο χώρος, ο οποίος είναι ήδη διαθέσιμος στο Celestyal Discovery με χωρητικότητα 1266 επιβατών, θα προσφέρεται τώρα και στο Celestyal Journey με χωρητικότητα 1260 επιβατών, ενόψει της εναρκτήριας σεζόν στον Αραβικό Κόλπο, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

pastedGraphic.png

Στο Café Nation, που λειτουργεί σε συνεργασία με τη γνωστή μάρκα καφέ illy, προσφέρονται περισσότερα από 90 ειδικά ροφήματα, ενώ οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τις παραγγελίες τους, όπως επιθυμούν. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από ζεστούς καφέδες που ετοιμάζει ο barista, τσάι με βότανα, κρεμώδη ζεστή σοκολάτα και frappuchino, παγωμένους καφέδες και τσάι, καθώς και cold brew καφέ. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά διαφορετικές ποικιλίες καφέ, που συμπεριλαμβάνουν πέντε μονοποικιλιακά, υψηλής ποιότητας  χαρμάνια ή ντεκαφεινέ.

Η illy ιδρύθηκε το 1933 και είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες καφέ στον κόσμο. Η μοναδική της σύνθεση προέρχεται από εννέα από τις καλύτερες ποικιλίες 100% Arabica, που προέρχονται από το 1% των καλλιεργειών Arabica παγκοσμίως.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία illy. Το Café Nation έχει λάβει φανταστικά σχόλια από τους επιβάτες του Celestyal Discovery, και με περισσότερους από 85.000 καφέδες που έχουν σερβιριστεί μόνο στο Celestyal Journey τον τελευταίο χρόνο, είμαστε σίγουροι ότι αυτό το δημοφιλές σημείο συνάντησης θα έχει θερμή υποδοχή στο πλοίο. Άλλωστε ο καφές αποτελεί μια παγκόσμια καθημερινή απόλαυση που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας!» 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ