Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΑποκάλυψη: Ο Ματίας Αλμέϊδα θα μειώσει την ένταση των προπονήσεων!

Αποκάλυψη: Ο Ματίας Αλμέϊδα θα μειώσει την ένταση των προπονήσεων!

Η ΑΕΚ εξακολουθεί ταλαιπωρείται από συνεχόμενους τραυματισμούς, σε μία σεζόν όπου δεν έχει μπροστά της πλέον υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Κι ενώ ο αριθμός των αγώνων της έχει ήδη περιοριστεί, την ίδια ώρα το ρόστερ της ομάδας έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός, καθώς ο ένας μυϊκός τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο!

Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση με την Καλλιθέα, η ΑΕΚ είχε οκτώ απώλειες, με τις περισσότερες εξ αυτών να οφείλονται σε θλάσεις. Συνολικά έλειπαν οι Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο, Λαμέλα, Άμραμπατ, Ρότα, Λιούμπισιτς. Ο Μπρινιόλι ανήκει σε ξεχωριστή κατηγορία, καθώς έχει υποστεί κάταγμα περόνης.

Με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά και την ομάδα να μην αντέχει τόσο νωρίς νέο κακό αποτέλεσμα, οι πληροφορίες του Finupnews.gr αποκαλύπτουν ότι ο Ματίας Αλμέϊδα ενημέρωσε τη διοίκηση και τους παίκτες του ότι από αυτή την εβδομάδα η ένταση των προπονήσεων θα μειώνεται όσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζει ο επόμενος αγώνας. Αυτό θα συμβαίνει σίγουρα δύο 24ωρα νωρίτερα και δεν αποκλείεται ακόμη και τρία.

Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί την ΑΕΚ εδώ και μία τριετία. Ειδικότερα, τα τελευταία δύο χρόνια οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι δεκάδες και οι “κιτρινόμαυροι” ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Για να καταλήξει κάπου αυτή η ιστορία θα πρέπει να γίνει ανάλυση από το επιτελείο της ομάδας, η οποία πέρυσι είχε πάνω από 40 μυϊκούς τραυματισμούς!

Εκτός από τον προβληματισμό που προκαλεί η ένταση των προπονήσεων, υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές και η κακή κατάσταση του προπονητικού κέντρου της ομάδας στα Σπάτα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ