Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Lidl Ελλάς και η We4All συνοδοιπόροι στον δρόμο για ένα καλύτερο...

Η Lidl Ελλάς και η We4All συνοδοιπόροι στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο

Μέσα από μία σημαντική χορηγία, η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με την We4All και υποστηρίζει δράσεις δεντροφυτεύσεων, εκπαιδεύσεων και λοιπές περιβαλλοντικές ενέργειες με στόχο έναν πιο πράσινο και υγιή πλανήτη.

Η Lidl Ελλάς ανακοινώνει με χαρά τη νέα της χορηγία προς την We4All, έναν παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό, που ξεκίνησε το 2018 μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι. Η εταιρεία, για μία ακόμη φορά, λειτουργεί ως αρωγός σημαντικών δράσεων που έχουν ως στόχο την προστασία και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, αναδεικνύοντας έτσι τη δέσμευσή της για τη φροντίδα και την αποκατάσταση του πλανήτη μας.

Η We4All εστιάζει σε μια σειρά από σημαντικές περιβαλλοντικές ενέργειες, όπως δενδροφυτεύσεις και αναδασώσεις, φροντίδα των νέων δέντρων, καθαρισμόδασών, και ανάπτυξη τεχνολογιών προστασίας των δασών. Επίσης, ο οργανισμός διοργανώνει διαλέξεις σε σχολεία και άλλες περιβαλλοντικές εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση της κοινότητας.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Lidl Ελλάς θα υποστηρίξει δράσεις που περιλαμβάνουν δενδροφυτεύσεις, φροντίδα ήδη φυτεμένων δενδρυλλίων, εκπαιδεύσεις σε σχολεία, καθώς και δράσεις καθαρισμού για την πρόληψη πυρκαγιών. Επιπλέον, θα οργανωθούν διαδικτυακά σεμινάρια για τους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς με θέματα όπως «ΔΑΣΟΣ: Πρόληψη και Πυροπροστασία» και «Σπατάλη Τροφίμων», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα. Tέλος, οι άνθρωποι της εταιρείας θα μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις αυτές, ενισχύοντας την κοινή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικού εθελοντισμού.

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει τη δέσμευσή της για μια βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη, θεσπίζοντας συνεργασίες με οργανισμούς που προάγουν την υγεία του πλανήτη μας. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται κάτω από την ομπρέλα «Καλό για τον πλανήτη», με βασικό στόχο την Προστασία του Κλίματος, και εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική βιωσιμότητας της Lidl Ελλάς, η οποία καθιστά την προστασία του πλανήτη μας κατευθυντήρια αρχή των ενεργειών της εταιρείας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ