Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2024-2025: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τους πρωτοετείς φοιτητές

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE 2024-2025: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τους πρωτοετείς φοιτητές

Ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Μέσα από το μακροβιότερο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς της COSMOTE, μέλος του Ομίλου Telekom, 30 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να επωφεληθούν με υποτροφίες από 15.000€ έως 25.000€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση τους στο Πρόγραμμα κάνοντας αίτηση στο https://www.cosmote-scholarships.gr/ έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024.

Ειδικότερα, το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE για το 2024-2025 περιλαμβάνει 29 υποτροφίες ύψους 15.000€ και 18.750€ για σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων 4ετούς και 5ετούς φοίτησης, αντίστοιχα. Παράλληλα, πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και την τιμητική υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» ύψους 25.000€, αφιερωμένη στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ.

Η κα Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, στηρίζουμε για πάνω από δύο δεκαετίες τους νέους στο να κυνηγούν και να υλοποιούν τα όνειρά τους. Κάθε χρόνο, με υπερηφάνεια βλέπουμε τους υποτρόφους μας να διαπρέπουν στις σπουδές τους, να εξελίσσονται και να επιστρέφουν στην κοινωνία με νέες γνώσεις και ικανότητες. Ευχαριστούμε και τους 814 υποτρόφους του προγράμματος της COSMOTE για το ταξίδι στο οποίο είμαστε συνοδοιπόροι, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα και στις επόμενες γενιές».

Εκτός από τη χρηματική υποτροφία, η COSMOTE θα προσφέρει σε όλους τους επιλεγμένους υποτρόφους για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους laptop, πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet, καθώς και COSMOTE TV για 1 χρόνο.

23 χρόνια Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE, που φέτος συμπληρώνει 23 χρόνια, εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με αυτή του Ομίλου Telekom. Από την έναρξη του προγράμματος το 2002 μέχρι και σήμερα, έχουν δοθεί σε φοιτητές 814 Υποτροφίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 8 εκατ. ευρώ. Μέσω του Προγράμματος, η COSMOTE έχει ως στόχο να εξασφαλίσει για τους νέους την ισότιμη πρόσβαση στη γνώση, αλλά και την άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό σε έναν κόσμο καλύτερο, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ