Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑMega Deals: Προσφορές έως και -50% στη Wolt!

Mega Deals: Προσφορές έως και -50% στη Wolt!

Η Wolt συνεργάζεται με επιλεγμένα καταστήματα εστίασης, λιανικής και σούπερ μάρκετ, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα «mega deals» της πλατφόρμας, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και -50% σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, για τρεις εβδομάδες, οι χρήστες της Wolt μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα αγαπημένα τους καταστήματα και να απολαμβάνουν μία πληθώρα προσφορών μέσα από το app. Συγκεκριμένα, οι προσφορές περιλαμβάνουν:

• Εστιατόρια και καφέ, όπως Mailo’s The PastaProject, KFC, Φούρνος Βενέτη, Starbucks και Domino’s Pizza

• Σούπερ μάρκετ, όπως Wolt Market (με -50% σε όλα τα παγωτά Ben & Jerry’s), ΑΒ Βασιλόπουλος, Supermarket Κρητικός

• Καταστήματα λιανικής, όπως Κωτσόβολος, PetCity και άλλα.

Οι χρήστες της Wolt μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, να πληρώσουν με κάρτα ή μετρητά και να παραλάβουν την παραγγελία τους στην πόρτα τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ μέσω της υπηρεσίας “live tracking” παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο. 

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα της Wolt και επωφεληθείτε από τις προσφορές σε top brands που γνωρίζετε και αγαπάτε! Ανακαλύψτε τα καλύτερα dealsσε φαγητό, προϊόντα σούπερ μάρκετ και πολλά άλλα, αποκλειστικά στην εφαρμογή της Wolt!

Wolt: Εκεί όπου τα μεγάλα brands συναντούν τις μεγάλες εκπτώσεις!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ