Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΒΕΑ- Πρεσβεία Αιγύπτου: Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο

ΕΒΕΑ- Πρεσβεία Αιγύπτου: Εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο

Ενημερωτική εκδήλωση για τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο, διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10:00, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Ο Χοσάμ Χέιμπα, πρόεδρος του General Authority for Investment & Free Zones of Egypt, έχει προσκληθεί ως κύριος ομιλητής στην εκδήλωση και θα παρουσιάσει τα επενδυτικά κίνητρα, τις ευκαιρίες χρηματοδότησης και τις προοπτικές που παρουσιάζει η αιγυπτιακή αγορά, καθώς και τα κίνητρα για τις ελληνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων χρηματοδότησης μέσω κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αναλυθούν τομείς εμπορικού ενδιαφέροντος, όπως η κλωστοϋφαντουργία, η φαρμακευτική βιομηχανία, η βιομηχανία ελαστικών αυτοκινήτων, η βιομηχανία μεταλλικών σωλήνων, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά, με φυσική παρουσία και η συμμετοχή γίνεται κατόπιν εγγραφής, έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ