Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔυναμικό «παρών» του ΕΒΕΘ στην 88η ΔΕΘ – Σειρά στοχευμένων εκδηλώσεων

Δυναμικό «παρών» του ΕΒΕΘ στην 88η ΔΕΘ – Σειρά στοχευμένων εκδηλώσεων

Με μία αναβαθμισμένη παρουσία και ένα πλούσιο και στοχευμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων συμμετέχει και φέτος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7-15/9/2024), επιδοτώντας παράλληλα και τη συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του.

Το ΕΒΕΘ θα διαθέτει δικό του stand 90 τμ στο Περίπτερο 2 (Stand 5), το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προβάλλει τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στο χώρο αυτό θα φιλοξενηθούν και οι εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει το ΕΒΕΘ σε συνεργασία και με άλλους φορείς στήριξης των επιχειρήσεων, όπως το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΚΕΤΑ, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Creativity Platform. Οι εκδηλώσεις θα εστιάσουν σε ποικιλία αντικειμένων, όπως η διασύνδεση των επιχειρήσεων με την έρευνα για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων/υπηρεσιών, η δημιουργική βιομηχανία, η εξωστρέφεια, αλλά και οι ανάγκες των επιχειρήσεων όσον αφορά στις δεξιότητες και την κατάρτιση του προσωπικού τους. 

Δείτε εδώ το αναλυτικό Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν στο stand του ΕΒΕΘ και δηλώστε τώρα συμμετοχή για να εξασφαλίσετε ελεύθερη είσοδο.

Πέρα από τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στον δικό του χώρο, το ΕΒΕΘ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα διοργανώσει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα, «Πλοήγηση στην ελληνική και γερμανική αγορά: ευκαιρίες και προοπτικές», τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου στο Περίπτερο 17, στην οποία θα συμμετέχει ως ομιλητής ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Ομοίως, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΒΕΘ κ. Παναγιώτης Μενεξόπουλος, θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Το δίκτυο SOLVIT στην υπηρεσία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη», στο Περίπτερο 15. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Τέλος, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, το ΕΒΕΘ θα υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του επιχειρηματική αποστολή 24 επιχειρήσεων και οργανισμών από την Ουκρανία, που θα επισκεφτούν την πόλη μας με αφορμή την Έκθεση, και θα διοργανώσει Β2Β συναντήσεις με ελληνικές επιχειρήσεις. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ