Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΖωή Ράπτη: Το υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζει το έργο του Εθνικού Κέντρο Κοινωνικών...

Ζωή Ράπτη: Το υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζει το έργο του Εθνικού Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

«Στο υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουμε το έργο του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών. Με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, προγραμματίζουμε την αγορά νέου κτιρίου και έτσι αναβαθμίζουμε τις υποδομές του, ώστε να συνεχίσει με τις έρευνες, τις μελέτες και τις εκθέσεις εμπειρογνωμοσύνης να συμβάλλει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή δημοσίων πολιτικών προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

Αυτό σημειώνει η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη με αφορμή την σημερινή επίσκεψή της στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).

Όπως αναφέρει η υφυπουργός σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τον γενικό γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Τασο Γαϊτάνη το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) το οποίο μετρά 65 χρόνια λειτουργίας και αποτελεί τον μοναδικό δημόσιο φορέα κοινωνικής και πολιτικής έρευνας στην Ελλάδα.

Υλοποιεί σημαντικές κοινωνικές έρευνες και διαχειρίζεται έργα συνολικού προϋπολογισμού 9,7 εκατομμυρίων ευρώ. 

Στο υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουμε το έργο του κορυφαίου αυτού κέντρου κοινωνικών ερευνών. Με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, προγραμματίζουμε την αγορά νέου κτιρίου και έτσι αναβαθμίζουμε τις υποδομές του, ώστε να συνεχίσει με τις έρευνες, τις μελέτες και τις εκθέσεις εμπειρογνωμοσύνης να συμβάλλει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή δημοσίων πολιτικών προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ