Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός: Οι άγγλοι υποστηρίζουν ότι θα αποκτήσει τον Πελίστρι

Παναθηναϊκός: Οι άγγλοι υποστηρίζουν ότι θα αποκτήσει τον Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση. Αυτή την ώρα φέρεται πως διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι.

Οι “πράσινοι” θέλουν να υλοποιήσουν το σχεδιασμό του Ντιέγκο Αλόνσο, σημαντικό μέρος του οποίου αποτελεί ο συμπατριώτης του ακραίος επιθετικός, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην εθνική Ουρουγουάης. Ο Ντιέγκο Αλόνσο άλλωστε είναι αυτός που καθιέρωσε τον Πελίστρι στην Εθνική.

Ρεπορτάζ στην Αγγλία όπως και ο κορυφαίος ρεπόρτερ μετεγγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές, αναφέροντας σε ανάρτησή του τα εξής:

Ο Παναθηναϊκός σε προχωρημένες συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι για μόνιμη μεταγραφή. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Πελίστρι θα μπορούσε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις επόμενες ημέρες”.

Από τον Παναθηναϊκό προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη πληροφορία, όμως στην Αγγλία τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι ο ουρουγουανός έχει πολλές πιθανότητες να καταλήξει στους πράσινους.

Μη δίνετε συνέχεια στο δημοσίευμα απο το εξωτερικό για τον Πελίστρι. Ο Παναθηναϊκός κινείται, όπως έκανε έως τώρα, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι μεταγραφικοί του στόχοι“, σημείωναν από την “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο Πελίστρι αγωνίστηκε πρόσφατα στο Commynity Shield της Αγγλίας, με τη φανέλα της Manchester United.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ