Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠαρουσιάστηκε με επιτυχία το έκτο βιβλίο του Ηλία Π. Γεωργάκη με τίτλο...

Παρουσιάστηκε με επιτυχία το έκτο βιβλίο του Ηλία Π. Γεωργάκη με τίτλο «Επιστροφή»

Το έκτο κατά σειρά βιβλίο του συγγραφέα-δημοσιογράφου Ηλία Π. Γεωργάκη παρουσιάστηκε με επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής 11 Αυγούστου, στη γενέτειρά του τη Λευκάδα. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Επιτροφή».

Βαθιά συγκινημένος ο συγγραφέας ευχαρίστησε κάθε έναν ξεχωριστά για τη συμβολή του στη δημιουργία αυτής της βραδιάς και πάνω απ’ όλα την οικογένειά του.

Ένα νέο ταξίδι μέσα από το βιβλίο που το εξώφυλλό του κοσμεί ένα έργο της Τιτίνας Ροντογιάννη που ήταν και η παρουσιάστρια αυτού του μικρού ταξιδιού της επιστροφής του Ηλία Γεωργάκη.

Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη(δημοσιογράφος-συγγραφέας), η Αγγελική Περδικάρη(φιλόλογος-ποιήτρια), η Τιτίνα Ροντογιάννη(φιλόλογος-ζωγράφος). Κείμενα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Ελένη Φίλιππα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρ. υπουργός και βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, ο βουλευτής Λευκάδας ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ και εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ ο δημοσιογράφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ.

O συγγραφέας επανέλαβε την πρόταση του προς το Δήμο Λευκάδας να δοθεί το όνομα του ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ στο νέο ανοικτό θέατρο της Λευκάδας.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε με ένα πλούσιο μουσικό προγραμμα που εντυπωσίασε τους θεατές.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ :
1-ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ‘ΠΟΝΤΕΣ’ ΣΕ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Δ.ΓΡΑΨΑ-Δ.ΓΕΩΡΓΑΚΗ- Μ.ΤΡΑΥΛΟΥ-Μ.ΛΑΠΙΔΑΚΗ.
Eπαιξαν οι μουσικοι :
.Μαρία Γιαννικοπούλου-μαντολίνο
Λευτερης Χόρτης-κιθάρα
Κωστας Τσίντζας -κοντραμπάσο
Αναστασία Γεωργάκη -ακκορντεόν
Αλκης Κόλλιας-φωνή
2—Η ‘ΑΓΙΟΜΑΥΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ’ με επτανησιακές καντάδες.

ΠΗΓΗ: ilefkada.gr

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ