Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψαν οι αθλητές μας με χαμόγελα αλλά και στεναχώρια για...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψαν οι αθλητές μας με χαμόγελα αλλά και στεναχώρια για τις πυρκαγιές

H απολύτως επιτυχημένη ελληνική αποστολή επέστρεψε σήμερα (12/08) από το Παρίσι με τα οκτώ μετάλλια στις αποσκευές της, που είναι η τέταρτη καλύτερη συγκομιδή στην ιστορία των συμμετοχών της χώρας μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, που είχαν μείνει στη γαλλική πρωτεύουσα μέχρι και το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν το βράδυ της Κυριακής (11/08), στην τελετή λήξης, πάτησαν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” όπου τους περίμεναν οι οικογένειες και οι φίλοι τους. Τους αγκάλιασαν και τους αποθέωσαν για την προσπάθειά τους.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές δεν άφησαν πάντως περιθώριο πολλών πανηγυρισμών, εκτός των φίλων του Κουρουγκλίεβ. Κατά την άφιξή του, ο 32χρονος πρωταθλητής, φορώντας το χάλκινο μετάλλιο, αποθεώθηκε από φίλους και συναθλητές του, οι οποίοι, μάλιστα, τον σήκωσαν στον αέρα! Στη συνέχεια του έβαλαν και δάφνινο στεφάνι.

Όλοι τους είχαν βέβαια στο μυαλό και την αγωνία των κατοίκων που καίγονται τα σπίτια τους, όπως και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Κάποιοι δεν είχαν όρεξη για δηλώσεις, όμως σε κάθε περίπτωση δεν έλειψαν τα χαμόγελα από όλους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ