Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕμπαπέ: Τρέλανε 80.000 φίλους της Ρεάλ στην παρουσίασή του!

Εμπαπέ: Τρέλανε 80.000 φίλους της Ρεάλ στην παρουσίασή του!

Ο νέος ποδοσφαιρικός θεός της Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ, συστήθηκε στους 80.000 φιλάθλους της Ρεάλ οι οποίοι τον υποδέχθηκαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στα ισπανικά και “τρέλανε” τον κόσμο στις κερκίδες, που δεν σταμάτησε να φωνάζει το όνομά του.

Ο ίδιος τους αποζημίωσε πριν ξεκινήσει να αγωνίζεται, από τις δηλώσεις του και μόνο: “Κοιμόμουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το όνειρο να αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και σήμερα το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα είμαι ένα χαρούμενο αγόρι. Πολύ χαρούμενο”.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού πέρασε με επιτυχία από τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και ξεναγήθηκε στο εμβληματικό μουσείο της Ρεάλ.

Ο 25χρονος γάλλος αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο νέο του σπίτι, εκεί όπου τον περίμενε ένας άλλος συμπατριώτης του που φόρεσε τα λευκά. Ο τεράστιος Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Εμπαπέ θα αποτελέσει μέρος στη δημιουργία μίας νέας φουρνιάς “γκαλάκτικος”, μαζί με τους Βινίσιους, Μπέλιγχαμ και το νέο αστέρι της Βραζιλίας, Έντρικ.

Έίμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου“, πρόσθεσε και κατέληξε: “Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid”.

Θα φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 9, καθώς το αγαπημένο του 10 ανήκει στον Μόντριτς.

Στο τέλος φίλησε το σήμα της Ρεάλ στη λευκή φανέλα που φορούσε και ύψωσε τα χέρια προς το κοινό που τον αποθέωσε, ενώ η μητέρα του έκλαιγε από χαρά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ