Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣGiga τζακ ποτ 112 εκατ. ευρώ στο Eurojackpot

Giga τζακ ποτ 112 εκατ. ευρώ στο Eurojackpot

Έπαθλο που προκαλεί… ίλιγγο μοιράζει απόψε το Eurojackpot, με τους παίκτες να διεκδικούν 112 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, έπειτα από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ. Η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα διεξαχθεί απόψε στις 21:00, με την κατάθεση δελτίων να πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Οι συμμετοχές ολοκληρώνονται στις 19:00, την ημέρα της κλήρωσης.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot. Οι κληρώσεις του Eurojackpot πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15 και Παρασκευή στις 21:00 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Στο παιχνίδι, που μοιράζει έπαθλα που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια και φτάνουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ, συμμετέχουν, εκτός από την Ελλάδα, ακόμα 18 χώρες.

Στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο Eurojackpot, υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών. Στην Ελλάδα ωστόσο, καθιερώθηκε και μια νέα κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς. Επίσης, οι παίκτες του Eurojackpot μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους στην εφαρμογή OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.

18+ επίγειο  |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ