“Είστε επιχειρηματίας ή εργαζόμενος στον κλάδο HoReCa (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Τροφοδοσία); Ψάχνετε ιδέες για να εφαρμόσετε τις αρχές και τις πρακτικές της αειφορίας στην καθημερινή σας εργασία; Θέλετε να υιοθετήσετε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας στην επιχείρησή σας που θα σέβεται τους διαθέσιμους πόρους και θα περιορίζει τις σπατάλες και τα απόβλητα;
Παρακολουθήστε τη διάλεξη της κ. Μαριγιάννας Χαλκιαδάκη, Sustainability Manager στο Metaxa Hospitality Group με θέμα: «Βιώσιμη Φιλοξενία στην Πράξη» στο κανάλι youtube @TouremAegean την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στις 18:00″ αναφέρει σχετική ανακοίνωση που σημειώνει ότι:
“Η διάλεξη διοργανώνεται από το iTED Lab του Πανεπιστημίου Αιγαίου που συμμετέχει στα ερευνητικά έργα “Sustainability skills for HoReCa/Aim2Sustain“ (ERASMUS+ KA220-VET) και PANTOUR: Pact for Next Tourism Generation Skills που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων αειφορίας στον Τουρισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο iTED Lab και όπου μπορείτε να διαβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο Νο2 και τον Οδηγό για τη Βιωσιμότητα ως Ικανότητα- Δεξιότητα στον Κλάδο HoReCa του έργου “Sustainability skills for HoReCa/Aim2Sustain“ και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου PANTOUR
Εφοδιαστείτε με τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια βιώσιμη στροφή και μετατρέψτε τις ιδέες σε δράση!”