Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚέρδη 16,3 εκατ. δολάρια για την Capital Product Partners του Β. Μαρινάκη

Κέρδη 16,3 εκατ. δολάρια για την Capital Product Partners του Β. Μαρινάκη

Κέρδη ύψους 16,3 εκατ. δολαρίων ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο του 2023 η Capital Product Partners, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, η ναυτιλιακή κατέγραψε έσοδα ύψους 95,5 εκατ. δολαρίων, καταγράφοντας άνοδο 20% σε ετήσια βάση. Η εταιρεία ανακοίνωσε και τη διανομή μερίσματος 0,15 δολ. ανά μετοχή για το Q4, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα της στο τέλος του Δεκεμβρίου 2023 ανέρχονταν σε 204,1 εκατ. δολάρια.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη σημαντική πρόοδο σε όλους τους τομείς, καθώς συνεχίζουμε να εκτελούμε επιτυχώς το business plan που ανακοινώσαμε τον Νοέμβριο», ανέφερε, σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Capital GP L.L.C., Γεράσιμος Καλογηράτος.

«Έχουμε ολοκληρώσει την έκδοση δικαιωμάτων ύψους 500 εκατ. δολαρίων και με αυτά ολοκληρώσαμε τη συμφωνία εξαγοράς έντεκα πλοίων LNG τελευταίας γενιάς, έχοντας ήδη παραλάβει δύο από αυτά τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Επιπροσθέτως, συμφωνήσαμε να πουλήσουμε ένα πλοίο μεταφοράς κοντέινερ, στο πλαίσιο της ανακοινωθείσας πρόθεσης να αποεπενδύσουμε από τον κλάδο των κοντέινερ», πρόσθεσε.  

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ