Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣManchester United: Ταπεινωτικό 0-3 από τη Bournemouth!

Manchester United: Ταπεινωτικό 0-3 από τη Bournemouth!

Δεν το λες και απίθανο για την εφετινή Manchester United να φεύγει από το γήπεδο ηττημένη. Κάθε φορά της συμβαίνει πάντως διαφορετικό σενάριο, με κλιμάκωση προς το χειρότερο! Το σημερινό (9/12) ήταν στα αλήθεια ντροπιαστικό.

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χάαγκ υπήρχαν στιγμές που έδειχναν πως δεν γνώριζαν που πατούσαν, κατά συνέπεια έσκυψαν το κεφάλι μπροστά στη Bournemouth, η οποία τους τιμώρησε με 3-0 μέσα στο Old Trafford, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας της σε αυτό το γήπεδο! Σκόραρε μάλιστα στο τέλος του αγώνα ένα γκολ ακόμα, το οποίο όμως δεν μέτρησε ως φάουλ.

Η Manchester United μετράει έως τώρα 11 νίκες και 11 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει φύγει μάλιστα με τη βαριά ήττα 3-0 από το γήπεδό της ήδη τρεις φορές…

Τα δυσάρεστα δεδομένα της ομάδας έκαναν ξανά την εμφάνισή τους, μπροστά στα μάτια των οπαδών που δεν γνωρίζουν κάθε φορά που επισκέπτονται αυτό το γήπεδο τι θα τους ξημερώσει.

Το κοινό προχώρησε σε έντονες αποδοκιμασίες στη διάρκεια, μα πιο πολύ στο τέλος του αγώνα, δηλώνοντας ξανά με τον τρόπο του πως δεν αντέχει αυτή την εικόνα των “κόκκινων διαβόλων”.

Ο ολλανδός προπονητής μπορεί να μην ευθύνεται για όλα τα στραβά στο club, δείχνει πάντως ανήμπορος να διαχειριστεί την κατάσταση. Η έκφρασή του όταν έβλεπε τους παίκτες του να αποχωρούν στο τέλος έλεγε πολλά…

Δεν αναφέρομαι στην ικανότητά του σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ, ούτε στο κοουτσάρισμα. Είναι βέβαια πολύ σημαντικά, στην παρούσα συγκυρία ωστόσο τα λες και δευτερεύοντα, σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς εκείνο που προηγείται είναι η…αρρώστια της ομάδας.

Βασικός παράγοντας είναι ότι πλέον φαίνεται ακόμη περισσότερο πως πρόκειται για μία ομάδα οι παίκτες της οποίας δείχνουν πως δεν υπολογίζουν τον προπονητή. Σε ένα ρόστερ το 50% του οποίου δεν θα έπρεπε να φορά αυτή τη φανέλα, λόγω έλλειψης ποιότητας και με τους υπόλοιπους σημαντικούς να απουσιάζουν εξαιτίας τραυματισμών.

Η πρόσφατη νίκη επί της Chelsea, μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, δεν σημαίνει τίποτα, καθώς η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει γίνει ακόμα τέτοια. Ομάδα…Έτσι κι αλλιώς μόλις η ομάδα του Manchester κάνει ένα βήμα μπροστά, αμέσως ακολουθούν δύο προς τα πίσω.

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του παλαίμαχου επιθετικού Κρις Σάτον, ότι το 0-3 κολακεύει τη United η οποία θα μπορούσε να δεχθεί ακόμη δύο γκολ.

Αυτή ήταν η έβδομη εφετινή ήττα για τη United σε 16 αγώνες, και τέταρτη σε εννέα εντός έδρας αγώνες

Την επόμενη αγωνιστική η Manchester United φιλοξενείται από τη Liverpool (17/12, 18.30). Επίσης σε τρεις ημέρες φιλοξενεί τη Bayern στην τελευταία αγωνιστική των Ομίλων του Champions League και χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να έχει κάποια τύχη για να συνεχίσει στη φάση των “16”. Καλή τύχη, γενικώς…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ