Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει κέφι για την Εθνική!

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έχει κέφι για την Εθνική!

Είναι διαπιστωμένο σε αμέτρητες περιπτώσεις πως η ΕΠΟ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διώξει τον κόσμο από το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα από συμπεριφορές που αντιστοιχούν σε νοοτροπίες: “Το μαγαζί αυτό είναι δικό μας”, οι οποίες έχουν προλάβει να αναστατώσουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Σειρά παίρνει πλέον και η Eθνική μας ομάδα! Σιγά που θα γλίτωνε…

Από που να το πιάσεις και πώς να το αφήσεις; Προβλήματα παντού, αδιαφορία και απαξίωση της ομάδας που εκπροσωπεί την Ελλάδα, εξαιτίας πρακτικών που μας γυρίζουν πάρα πολλά χρόνια πίσω. Παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες, επιβεβαιώνοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες κυβερνήσεις κι αν αλλάξουν, κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα δεν διορθώνονται με τίποτα.

Πόλεμος με τον Πογιέτ, στον οποίο έχει ασκηθεί πολλές φορές έντονη κριτική ακόμη και από αυτή τη στήλη για τις επιλογές του, όμως δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα να χαρακτηρισθεί αδιάφορος.

Η ομάδα δεν θα έχει μαζί της τον κόσμο, στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών που θα γίνει την Παρασκευή (17/11) με τη Νέα Ζηλανδία, λόγω τεχνικών προβλημάτων (!) στο γήπεδο της Ριζούπολης “Γεώργιος Καμάρας. Απίθανα πράγματα…

Δηλαδή, δεν μπορεί η ομοσπονδία να βρει ένα κανονικό γήπεδο για την Eθνική. Οκ και όταν βρίσκει όμως;

Όταν βρίσκει ανακοινώνει sold out, όμως οι μισές θύρες μένουν άδειες! Θυμίζω απλά κάτι επίσης τραγικό. Πως ήταν κλειστές περισσότερες από 10 θύρες (!) στην Νέα Φιλαδέλφεια στον αγώνα με την Ολλανδία, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο επόμενο επίσημο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία, την Τρίτη 21/11.

Η αποστολή της ΕΠΟ, πριν από όλα, είναι να παρακολουθεί τις υποχρεώσεις της Eθνικής ομάδας. Την ίδια ώρα ωστόσο η διοίκησή της μοιάζει να σφυρίζει αδιάφορα και να λειτουργεί εντελώς διεκπεραιωτικά!

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν, η Αστυνομία αποφάσισε να κλείσουν οι θύρες στον αγώνα με την Ολλανδία για λόγους ασφαλείας. Μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να πάρει πιο αυστηρά μέτρα. 

Έτσι, από τις 33.000 θέσεις που έχει η OPAP Arena, εκδόθηκαν 18.000 εισιτήρια! Παρ΄όλα αυτά ανακοινώθηκε sold out από την Ομοσπονδία… 

Όλα αυτά σε μία περίοδο που είναι εξαιρετικά πιθανή η συμμετοχή της Ελλάδας ξανά σε τελική φάση Euro το 2024.

Πάμε λοιπόν στα πιο φρέσκα. Παράγοντες της ομοσπονδίας υποστηρίζουν πως ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έπρεπε να αποκαλύψει δημόσια το ζήτημα με το συνεργάτη του, που είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, και έπρεπε να το λύσει εκ των έσω.

Να το σκεφτεί κανείς αυτό σοβαρά, όμως όταν περιμένεις από τον προπονητή να είναι εντάξει απέναντί σου, οφείλεις και εσύ να του παρέχεις τις προϋποθέσεις να δουλέψει.

Η Eθνική ομάδα δεν έχει προπονητικό κέντρο…

Αυτή την ώρα φαίνεται ότι η σχέση του Πογέτ με την ομοσπονδία είναι στο χειρότερο στάδιο, από τη στιγμή που ανέλαβε και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο να προκριθεί η Eθνική ομάδα με τον συγκεκριμένο προπονητή από τη διαδικασία των μπαράζ και να ταξιδέψει του χρόνου στην τελική φάση της Γερμανίας με άλλον!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ