Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣBake Hellas: Έναρξη λειτουργίας φωτοβολταϊκού συστήματος της εταιρείας για αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Bake Hellas: Έναρξη λειτουργίας φωτοβολταϊκού συστήματος της εταιρείας για αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Η BAKE HELLAS ABEE, δραστηριοποιείται στην παραγωγή προψημένων και κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων και πρόσφατα ολοκλήρωσε επένδυση 12 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου με αυτόματες γραμμές παραγωγής, νέα αποθήκη κατάψυξης και σύγχρονης τεχνολογίας Η/Μ εγκαταστάσεις.

Η επένδυση της BAKE HELLAS ολοκληρώθηκε με την εγκατάσταση Φ/Β συστήματος Net Metering ισχύος 483,84KWp στην στέγη του εργοστασίου της εταιρείας στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Το έργο κατασκεύασε η GLENSOL ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ. Η νέα εγκατάσταση Φ/Β αναμένεται να παράγει περίπου 635.000KWh ετησίως, ενέργεια που καλύπτει το 20% της συνολικής ετήσιας ζήτησης.

Έτσι η BAKE HELLAS χρησιμοποιεί ενέργεια φιλική στο περιβάλλον, η οποία καταναλώνεται άμεσα από το εργοστάσιο, χωρίς να υπάρχουν απώλειες μεταφοράς δικτύου.

Η νέα κατασκευή Φ/Β σταθμού αυτοπαραγωγού (Net Metering), είναι αποτέλεσμα του στόχου της εταιρείας να εφαρμόζει τακτικές βιώσιμης ανάπτυξης μειώνοντας το ενεργειακό της αποτύπωμα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ