Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΤέσσερα υπερσύγχρονα δεξαμενόπλοια στο στόλο της ΤΕΝ

Τέσσερα υπερσύγχρονα δεξαμενόπλοια στο στόλο της ΤΕΝ

Τέσσερα υπερσύγχρονα δεξαμενόπλοια, τα οποία ύψωσαν την ελληνική σημαία, πρόσθεσε στον στόλο της η Tsakos Energy Navigation (ΤΕΝ), συμφερόντων Νίκου Τσάκου.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή παρέλαβε από το κορεάτικα ναυπηγεία Huyndai τέσσερα Aframax tankers, χωρητικότητας 116.000 dwt, τα οποία θα κάνουν χρήση καυσίμου υγροποιημένου φυσικού αερίου. Μάλιστα και τα τέσσερα πλοία είναι ήδη χρονοναυλωμένα για 10 χρόνια, με δυνατότητα  επέκτασης της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου,  στη νορβηγική Equinor με την οποία η ΤΕΝ έχει σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία εδώ  και 15 χρόνια.

Στην τελετή παραλαβής έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν ο Δρ Νικόλας Π. Τσάκος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της TEN Ltd, ο κ. Παναγιώτης Ν. Τσάκος, ο κ. Νικόλαος Σαζακλής, Εμπορικός Διευθυντής της Tsakos Shipping and Trading S.A., ο κ. Ελευθέριος Παυλίδης, Οικονομικός Διευθυντής του Tsakos Group, ο κ. David Grant, Head of Ship Finance της ING, ο κ. Βασίλειος Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος του Tsakos Group και πολλά ακόμα εκλεκτά στελέχη του ομίλου

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ