Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑHowden: Στο επίκεντρο η κλιματική αλλαγή

Howden: Στο επίκεντρο η κλιματική αλλαγή

Ο Γιώργος Μελίδης είναι ο νέος Financial Lines Manager της Howden, που θα ηγηθεί της ομάδας του ESG με έμφαση στο Climate Change.

Η Howden Ελλάδας τα τελευταία χρόνια καλωσόρισε στην ομάδα της ένα από τα πλέον εξειδικευμένα στελέχη με διεθνή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, τον Γιώργος Μελίδης, ο οποίος είναι απόφοιτος του City University BusinessSchool, με Master στο Risk Management & Insurance και πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. 

Ο Γιώργος Μελίδης έχει πολυετή και διεθνή εργασιακή εμπειρία και στο παρελθόν έχει εργασθεί για 14 χρόνια στην Zurich του Λονδίνου ως Επικεφαλής του Management Liability σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τα καθήκοντα του Global Underwriting Manager. Κατόπιν εργάστηκε στην AXA Ελλάδος ως Head of Specialty and P&C Product Development και κατόπιν στην Marsh Ελλάδας ως Client Executive / Specialty – Head of FINPRO.  

Ο Γιώργος Μελίδης είναι πλέον στην Howden Hellas ως Financial Lines Manager και θα ηγηθεί της ομάδας του ESG με έμφαση στο ρόλο της ασφάλισης στο Climate Change.

 Σημειώνεται, ότι η  HOWDEN είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα,Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και περισσότερους από 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει στους πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων με ταχύτητα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και βαθιά τεχνογνωσία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ