Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚαρίμ Μπενζεμά: Φεύγει οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Καρίμ Μπενζεμά: Φεύγει οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Υπήρξε ο κορυφαίος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώτο βιολί της μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν εκ των πιο αποτελεσματικών κεντρικών επιθετικών του κόσμου. Έφτασε όμως η ώρα και γι’ αυτόν να ρίξει τίτλους τέλους στην αστραφτερή και πολύ σπουδαία καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από 14 χρόνια στη Ρεάλ, με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε 24 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Copa del Rey και πέντε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ο Γάλλος αποφάσισε να ευεργετήσει τον εαυτό του κυρίως οικονομικά.

Σε αυτή τη λογική, επόμενος προορισμός του αναμένεται να είναι η πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, που του προσφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Τα ρεπορτάζ ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες πως ο Μπενζεμά μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι, την Τετάρτη (31/5), τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφασή του να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Στην λαμπερή διαδρομή της οποίας στη Μαδρίτη πέτυχε 353 γκολ σε 647 εμφανίσεις, ενώ κατέκτησε και τη Χρυσή Μπάλα του 2022. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (450 γκολ).

Η διοίκηση των μαδριλένων σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Ρεάλ κι ο αρχηγός της, Καρίμ Μπενζεμά, συμφώνησαν να τερματίσουν τη σπουδαία και αξέχαστη συνεργασία τους. Η Ρεάλ τον ευγνωμονεί που είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους μας“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ