Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣSuper League: Σώθηκε η Λαμία, υποβιβάστηκε ο Ιωνικός!

Super League: Σώθηκε η Λαμία, υποβιβάστηκε ο Ιωνικός!

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, η Λαμία είχε συνέχεια με τις καλές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στην έδρα του Ιωνικού, με την οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου γύρισαν την αναμέτρηση από το εις βάρος τους 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ-ποίημα του Τόσιτς, το οποίο κράτησε την ομάδα της Φθειώτιδας στην κατηγορία.

Ο Ιωνικός κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε επτά λεπτά και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Αρχικά στο 30′ ο Ελευθεριάδης, ο πιο κοντός παίκτης, πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0 του Ιωνικού. Επτά λεπτά αργότερα ο Κάνιας με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο για το 2-0 των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση. Στο 53ο λεπτό βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα καθώς ο Μεδίνα έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε τη σέντρα, ο Τσιλούλης έκανε δική του την μπάλα και με γύρισμα βρήκε τον Νούνιες, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-1 και στο 73ο λεπτό ο Τόσιτς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και με ένα εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Χουτετσιώτη για το 2-2.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ