Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠαναθηναϊκός: Τέλος καλό, όχι όλα καλά...

Παναθηναϊκός: Τέλος καλό, όχι όλα καλά…

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά τις 15 Ιανουαρίου και το ”διπλό” στα Γιάννινα, με αυτή την κατάκτηση των τριών βαθμών να τονώνει την “πράσινη” αυτοπεποίθηση, κάτι που η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγάλη ανάγκη. Προκειμένου να επανέλθει η καλή ψυχολογία του πρώτου γύρου.

Το τελικό 2-0 επί της Λαμίας, σε σνυδυασμό με την αναβολή στο Ατρόμητος-AEK, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, με την Ένωση να έχει παιχνίδι λιγότερο. Όμως ακόμη και αυτό, η πρώτη θέση δηλαδή, είναι προς όφελος της ψυχολογίας των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κι ενώ είναι πράγματι σημαντικό το γεγονός ότι η απουσία νίκης σε τέσσερα ματς έλαβε τέλος, υπάρχουν πάντοτε αγωνιστικά ζητήματα που προβληματίζουν. Η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση εξακολουθεί να είναι κρίσιμο ζήτημα.

Από το 46′ μέχρι και την αποβολή του Στάνκο στο 66′, ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα και στις επιστροφές του, με την Λαμία να πατά εύκολα στην περιοχή. Τα πέντε κόρνερ της Λαμίας, στα οποία οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν κατάφεραν ούτε μία φορά να βγουν πρώτοι στη μπάλα, επιβεβαιώνουν τη θολούρα της “πράσινης” άμυνας.

Εκτός αυτών όμως, ο Μπρινιόλι ήταν εξαιρετικός, ο Κλεϊνχέϊσλερ συνεργάστηκε εξαιρετιικά στην αριστερή πτέρυγα, όπως και ο Μαντσίνι δεξιά, στις αλλαγές της μπάλας με Βαγιαννίδη και Μπερνάρντ.

Ο Σπόραρ επανήλθε στο σκοράρισμα μετά τον Οκτώβριο, σε ροή αγώναμ από το ματς στο Βόλο.

Τα καλά, για να αποδειχθούν χρήσιμα στοιχεία, θα πρέπει να υποστηριχθούν από την πίστη της ομάδας. Αυτή θέλει ξανά δουλειά…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ