Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣFinal 4 πόλο: Κυρίαρχος Ολυμπιακός σε άνδρες και γυναίκες

Final 4 πόλο: Κυρίαρχος Ολυμπιακός σε άνδρες και γυναίκες

Ερυθρόλευκοι θρίαμβοι στα Final 4 της υδατοσφαίρισης, σε άνδρες και γυναίκες στην Πάτρα! Ο Ολυμπιακός επικράτησε 14-4 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το 24ο τρόπαιο της ιστορίας του στο Stoiximan Κύπελλο, στο πόλο των ανδρών.

Οι “πράσινοι” άντεξαν για ένα οκτάλεπτο, καθώς από τα μισά της δεύτερης περιόδου και μετά οι παίκτες του Μιλάνοβιτς ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

Οι πειραιώτες με αυτόν τον τρόπο έφτασαν στις 24 κατακτήσεις κυπέλλων στην ιστορία του θεσμού, σε 31 τελικούς. Έτσι, ο Ολυμπιακός μεγάλωσε τη διαφορά του από το δεύτερο Εθνικό στη σχετική λίστα, που έχει 12.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σιγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1

Στις γυναίκες οι ερυθρόλευκες επικράτησαν 11-6 της Βουλιαγμένης και επιβεβαίωσαν και αυτές το χαρακτήρα του φαβορί. Από τα μισά της δεύτερης περιόδου οι παίκτριες του Τσίριτς κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου.

Αυτός ήταν ο πέμπτος τίτλος για τον Ολυμπιακό σε έξι διοργανώσεις. Το σερί για τις ερυθρόλευκες είχε σπάσει η Βουλιαγμένη το 2019.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-4, 1-1

Βουλιαγμένη (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ