Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπαρσελόνα : Πρόωρος τελικός στην 4η αγωνιστική του Champions League!

Μπαρσελόνα : Πρόωρος τελικός στην 4η αγωνιστική του Champions League!

Δεν κατάφερε να προκριθεί πέρυσι στη νοκ άουτ φάση του Champions League, όμως η Μπαρσελόνα κινδυνεύει να μείνει ξανά εκτός. Εάν μάλιστα ηττηθεί από την Ίντερ και την επόμενη Τετάρτη, τότε τα ταμεία των καταλανών θα χάσουν έως και 52,7 εκατ. ευρώ! Χρήματα εξαιρετικά πολύτιμα για την ανάσα που χρειάζεται ο σύλλογος.

Η Μπαρσελόνα βρίσκεται λοιπόν μόλις μια ήττα μακριά από έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Δεν είναι ασφαλώς το πιθανότερο σενάριο, η Ίντερ να νικήσει στο «Καμπ Νόου», την ώρα βέβαια που η Μπάγερν θα κάνει τη δουλειά της απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν.

Εκτός των μαθηματικών στη βαθμολογία, τα οποία θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των παιχνδιών στην 4η αγωνιστική, οι αριθμοί στο ταμείο της ομάδας έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Για μια ομάδα που έχει κάνει θεαματική επένδυση (45 εκατομμύρια για τον Λεβαντόφσκι, 60 για τον Κουντέ και 58 εκατομμύρια για τον Ραφίνια), συν τις ανανεώσεις των ΝτεμπελέΑραούχοΓκάβι ή τις προσθήκες των Κεσιέ και Κρίστενσεν, θα ήταν πολύ δύσκολο να τα βγάλει πέρα χωρίς τα χρήματα από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αν οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση θα πρέπει να επικρατήσουν της Ίντερ στην Βαρκελώνη αλλά και της Μπάγερν Μονάχου στις 26 Οκτωβρίου γιατί, με τους Γερμανούς να είναι πρώτοι στον όμιλο, θα ήταν πιο εύκολο για τους «νερατζούρι» να πάρουν κάτι από την «Αλιάνζ Αρίνα».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ