Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕκπληκτική η Σίτι, έκανε... πάρτι 6-3 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Εκπληκτική η Σίτι, έκανε… πάρτι 6-3 στο ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα προγνωστικά για εφέτος στην Premier League επιμένουν πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά!

Η σημερινή σαρωτική εμφάνιση που απέφερε την εντός έδρας θριαμβευτική επικράτηση με 6-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έδειξε ξανά ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα διαθέτει ένα απίστευτα δυνατό σύνολο. Η αναμέτρηση βρήκε τους “σίτιζενς” να προηγούνται 4-0 στο ημίχρονο και με τους Χάαλαντ και Φόντεν να σκοράρουν τελικά από τρία γκολ!

Ο Νορβηγός ήδη έχει πετύχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα, τα διπλάσια από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει σκοράρει επτά φορές.

Ο Χάαλαντ πετυχαίνει γκολ ανά 13,6 ενέργειές του, ένας εξωπραγματικός αριθμός που αποδεικνύει την “επαφή” του με τα δίχτυα, ενώ έγινε και ο πρώτος στην ιστορία της Premier League με τρία διαδοχικά χατ-τρικ σε εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.

Η Σίτι έγινε μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που έχει δύο παίκτες που σημείωσαν χατ-τρικ σε ένα ματς, μετά από την Άρσεναλ απέναντι στην Σαουθάμπτον το Μάιο του 2003 (Πέναντ, Πιρές) και τη Λέστερ κόντρα στην Σαουθάμπτον, τον Οκτώβριο του 2019 (Πέρεθ, Βάρντι).

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ