Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒόμβα Ολυμπιακού : Ο τεράστιος Μαρσέλο στον Πειραιά!

Βόμβα Ολυμπιακού : Ο τεράστιος Μαρσέλο στον Πειραιά!

Μεταγραφή η οποία συζητείται σε ολόκληρη την Ευρώπη και είναι μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Μαρσέλο! Καθώς ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος, θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Ο βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί σε 546 αγώνες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, έχοντας 38 γκολ και 103 ασίστ. Έχει κατακτήσει 5 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 6 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 5 Super Cup Ισπανίας και ένα Confederations Cup με την Εθνική Βραζιλίας!

Ο Μαρσέλο ήταν ο πρώτος ξένος αρχηγός στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης από το 1904(!) και αναδείχθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν φορέσει ποτέ αυτή τη φανέλα. Για πολλούς ίσως και ο κορυφαίος αριστερός μπακ που έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο.

Το όνομά του βρίσκεται κανονικά στη λίστα των Πειραιωτών για τους αγώνες του Europa League. Πρόκειται για την κορυφαία μεταγραφή επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στους Πειραιώτες.

Τα αγγλικά ΜΜΕ, τα ισπανικά Μέσα, τα βραζιλιάνικα έως και τα αμερικάνικα, έκαναν εκτενείς αναφορές. Η Marca είχε τη μετακίνηση του Μαρσέλο στον Πειραιά στα βασικά της θέματα και μάλιστα στη θέση Νο2!

Το «Goal.com» δημοσίευσε την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Η «Daily Mail» το ίδιο, όπως και το «BCC». «ESPN» και «The Washington Post» έγραψαν επίσης, όπως και το βραζιλιάνικο «CNN». Σε κάθε γωνιά του πλανήτη συζητιέται το θέμα του Μαρσέλο και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κι ενώ είχε αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη, το MLS και τη Σαουδική Αραβία, επέλεξε ωστόσο να γίνει μέλος των “ερυθρόλευκων”.

Μέχρι πρόσφατα, μάλιστα, υπήρχαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Βαλένθια, της Άστον Βίλα, της Μίλαν και της Λέστερ, η οποία μέχρι προχθές πάλευε για την απόκτησή του!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ