Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKS"Έπεσε" η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του κυπέλλου.

“Έπεσε” η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του κυπέλλου.

Όταν ανακοινώθηκε η πρωτόδικη απόφαση, κάποιοι είχαν σχολιάσει πως τόσο σοβαρά επεισόδια δεν έχει νόημα να τιμωρούνται μόνο με δύο αγωνιστικές τιμωρίας μίας έδρας. Τελικά ούτε καν αυτή η ποινή δεν πρόκειται να ισχύσει στην Ελλάδα! Καθώς σήμερα έγινε γνωστό πως η έφεση που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι», στέφθηκε από επιτυχία. Κατά συνέπεια η ποινή της έδρας και το πρόστιμο προς το σύλλογο δεν ισχύουν!

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν μαζί τον κόσμο τους στις εξέδρες της Λεωφόρου  με τον Ιωνικό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν, με την ΑΕΚ στην τρίτη αγωνιστική.

Όσα σημειώθηκαν στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ καθυστέρησε τόσο στην εκκίνησή του, όσο και στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, είχαν οδηγήσει στην επιβολή τιμωρίας δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 64.167 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Προφανώς και δεν είναι ωραίο να παίζουν οι ομάδες χωρίς τον κόσμο τους και έχει σημασία ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τελικά τη σεζόν 2022/23 με την παρουσία του, σε μία περίοδο όπου σχηματίζει σύνολο ανταγωνιστικό. Πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Επομένως τα νέα και για τους “πράσινους”, όπως και για τον κόσμο τους τελικά ήταν ευχάριστα. Αναρωτιέται όμως κανείς τι πρέπει να γίνει ώστε να τιμωρούνται οι ομάδες και να φροντίζουν από μόνες τους να αποτρέπουν τις παραβατικές συμπεριφορές ; Να έχουμε νεκρούς;

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ