Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν πέρασαν το τεστ οι αναπληρωματικοί

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ολυμπιακός 3-1: Δεν πέρασαν το τεστ οι αναπληρωματικοί

Το πέμπτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός, με τα «δεύτερα» των Πειραιωτών να χάνουν με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού παρέταξε τπαίκτες που δεν βρίσκονται στις πρώτες του επιλογές, καθώς αύριο ακολουθεί το πιο δυνατό φιλικό με τη Ζάλτσμπουργκ.

Οι «ρεζέρβες» αντιμετώπισαν προβλήματα στο πρώτο 25άλεπτο, με την Αρμίνια να πετυχαίνει δύο γκολ (7’, 23’). Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 35’ με τον Τικίνιο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη εικόνα, με την είσοδο των Ζινγκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαντί Καμαρά στο 63’ να ανεβάζει επίπεδο την μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Ο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να δημιουργεί ευκαιρίες και να απειλεί κυρίως με τον Αμπουμπακάρ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και η Αρμίνια, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος (79’ Ρέαμπτσιουκ), Μπα, Κούτρης, Κούντε (63’ Μαντί Καμαρά), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (63’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Καρβάλιο (79’ Μασούρας), Φαντιγκά (63’ Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (63’ Χασάν).

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ