Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤέλος ο Μπερτομέου από την Ευρωλίγκα!

Τέλος ο Μπερτομέου από την Ευρωλίγκα!

Ήταν εδώ και πολύ καιρό δεδομένο ότι θα ξεκινήσει μία νέα εποχή στην Ευρωλίγκα! Εξέλιξη η οποία θα συνδεόταν άμεσα με την αλλαγή του κεντρικού προσώπου της. Κατά συνέπεια στη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έγινε σήμερα Πέμπτη (30/6), οι ομάδες ψήφισαν κατά πλειοψηφία την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή!

Ο Καταλανός παράγοντας, ήταν ο CEO της διοργάνωσης για 22 χρόνια και πλέον αναζητείται ο διάδοχός του. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση και εκεί θα αποκαλυφθεί ποιος θα πάρει τη θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν υποψήφιοι που διεκδικούν με ίσες αξιώσεις το κορυφαίο αυτό πόστο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μπορερί να είχε μαζί του τρεις ισπανικές ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, όπως και τις δύο τουρκικές, Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε, οι υπόλοιποι σύλλογοι ωστόσο ψήφισαν βλέποντας τις μελλοντικές αλλαγές που θα υποστηρίξουν τη νέα εποχή. Κατά συνέπεια ο έμπειρος παράγοντας αποχωρεί οριστικά.

Δικαίωμα ψήφου είχε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παρά το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχει στη διοργάνωση την επόμενη αγωνιστική περίοδο, διότι η «ομάδα του στρατού» παραμένει μέτοχος της Ευρωλίγκας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ