Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑυτοκράτορας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, για 36η φορά στο θρόνο του πόλο!

Αυτοκράτορας ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, για 36η φορά στο θρόνο του πόλο!

Με την τρίτη συνεχόμενη νίκη, σε 3 τρεις τελικούς επί της Βουλιαγμένης, ο Ολυμπιακός κατάκτησε το πρωτάθλημα των ανδρών στην υδατοσφαίριση, για 36η φορά στην ιστορία του και δέκατη συνεχόμενη. Φτάνοντας μάλιστα στο 20ο νταμπλ!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε στο κολυμβητήριο του Πειραιά με ισοπαλία, 10-10 και το παιχνίδι κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτήν οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 4-2, οδηγώντας το συνολικό σκορ στο 14-12.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αποχαιρετά τον επί χρόνια προπονητή της που αποχωρεί με προορισμό αποκλειστικά την Εθνική ομάδα, κλίνοντας έναν ιστορικό κύκλο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον μια ανάσα από το να φτάσουν τον Εθνικό σε κατακτήσεις, με τον συμπολίτη να μετρά 38, την τελευταία το 2006!

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 4-3, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 3, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 1, Πάπαριτς, Λόζινα, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Άρ. 2, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Σκουμπάκης 3, Λεβαντής, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ