Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΛίβερπουλ: Δέκα αγώνες μακριά από το... quadruple!

Λίβερπουλ: Δέκα αγώνες μακριά από το… quadruple!

Δεν συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο για μία ομάδα να διεκδικεί εντός της ίδιας σεζόν τέσσερις τίτλους. Αλίμονο! Για την εφετινή Λίβερπουλ ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο είναι υπαρκτό και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή η ομάδα να γράψει ιστορία.

Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι πιθανά, όμως στην παρούσα συγκυρία αυτό που έχει καταφέρει η ομάδα του Κλοπ ξεπερνάει το γνωστό κλισέ. Διότι το να θέτεις υποψηφιότητα για ένα τέτοιο επίτευγμα σημαίνει ότι διαθέτεις σπουδαία ποιότητα.

Μετά την κατάκτηση του League Cup οι κόκκινοι έχουν μπροστά τους τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι και τους δύο ημιτελικούς με τη Βιγιαρεάλ στο Champions League.

Στο πρωτάθλημα η μάχη με τη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στον ένα πόντο διαφορά με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να προηγείται στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Άνφιλντ έχει λοιπόν μπροστά της ημερολογιακά τους παρακάτω αγώνες:

Έβερτον τη δική μας Κυριακή του Πάσχα, Βιγιαρεάλ (27/4+3/5), Νιουκάστλ (30/4), Τότεναμ (7/5), Άστον Βίλα (10/5), Τελικός κυπέλλου (14/5), Σαουθάμπτον (δεν έχει ορισθεί ημερομηνία), Γουλβς (22/5), Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ (28/5).

Ο Φαν Ντάϊκ δήλωσε πριν λίγες ώρες ότι δεν είναι φρόνιμο για την ομάδα του να σκέπτεται από τώρα πως μπορεί να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους. “Βήμα βήμα προχωράμε” είπε και επεσήμανε ότι η Βιγιαρεάλ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη αντίπαλος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ