Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ... ανέμελος Αλέξης, και ο... μασκαράς Γιώργος

Ο… ανέμελος Αλέξης, και ο… μασκαράς Γιώργος

Το είχαμε γράψει και πριν από λίγες ημέρες. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει τις…διακοπές του όπως εκείνος κρίνει. Αλλά θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Αναφέρομαι σε δυο ανθρώπους, που διετέλεσαν αμφότεροι πρωθυπουργοί της χώρας.

Ο ένας είναι ο μοιραίος για την ιστορία του τόπου και λέγεται Γιώργος Παπανδρέου. Ο άνθρωπος έχει πάρει διαζύγιο με την λέξη εν συναίσθηση ή θεωρεί τους Ελληνες εντελώς Αμερικανάκια και τους κάνει πλάκα.

Την ημέρα που διασύρθηκε πολιτικά από τον Νίκο Ανδρουλάκη, χόρευε ζειμπέκικα σαν να μην τρέχει τίποτε. Και τώρα που γίνεται πόλεμος στη γειτονιά μας, ο κ. Παπανδρέου που είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θεώρησε σωστό να ντυθεί μασκαράς στο…καρναβάλι της Πάτρας. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ, ως αρχηγός, για να μας ξανασώσει, όπως τότε που έλεγε λεφτά υπάρχουν και μας έβαζε στα Μνημόνια. Στο μεσοδιάστημα φρόντισε, να διαλύσει το κόμμα του, και φυσικά να…μαυριστεί από τον ελληνικό λαό, όταν έφτιαξε δικό του.

Χρειάστηκε να τον…μαζέψει η μακαρίτισσα η Φώφη, για να γίνει ξανά βουλευτής.

Οχι ότι κατάλαβε τίποτε από τα λάθη του. Ως πρίγκιπας συνεχίζει να μας αγνοεί επιδεικτικά, εξ ού και το ντύσιμο του μασκαρά.

Ο έτερος, ο σύντροφος Αλέξης, πίστευα, ότι καθώς δεν είναι γαλαζοαίματος και ως αριστερός έχει ευαισθησίες, δεν θα προκαλούσε, με τις ανέμελες φωτογραφίες του στην Κωνσαντινούπολη.

Ούτε με τα όσα έκανε εκεί σαν να μην τρέχει τίποτε. Και στο γήπεδο πήγε και φωτογραφίες με τραγιάσκα μοίρασε. Και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν; Ζει αλλού. Η ασυλία δε που του πρόσφεραν τα ΜΜΕ, ξεπέρασε ακόμη και αυτή του Κυριάκου, που τον κατήγγειλαν.

Λυπάμαι που τους χαλάω την αταραξία, αλλά ήταν λάθος το μήνυμα που έστειλε ο Τσίπρας. Και απορώ, πως οι σύντροφοί του δεν τον προστάτεψαν, από την γελοιότητα με την πανάκριβη, εάν διέκρινα τραγιάσκα του.

Πίστευα ότι ο τέως πρωθυπουργός, θα είχε άλλη συμπεριφορά, καθώς πολλά μπορεί να του προσάψει κάποιος, εκτός του ότι δεν έχει ευαισθησίες. Λυπάμαι τον εξέθεσαν και δεν τον προστάτεψαν ως όφειλαν. Η εικόνα του ανέμελου της Κωνσταντινούπολης ήταν τραγική, την ώρα που σκοτώνονται παιδιά και άμαχοι στη γειτονιά μας, εκείνος να μοστράρεται κάνοντας διακοπές, σαν να μην τρέχει τίποτε. Εκτός εάν έχει πάρει απόφαση κάτι απόφαση και μας το δείχνει με τον τρόπο του…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ