Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟι... ισαποστάκηδες της Αριστεράς και ο συμψηφισμός της ντροπής

Οι… ισαποστάκηδες της Αριστεράς και ο συμψηφισμός της ντροπής

Πραγματικά είναι εξοργιστική η συμπεριφορά του ΚΚΕ και ενός κομματιού της Αριστεράς που έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ. Διότι μόνο θυμό προκαλούν τα επιχειρήματά τους, την ώρα που οι Ρώσοι έχουν κάνει εισβολή σε μια χώρα, σκοτώνουν αμάχους, βομβαρδίζουν και πραγματοποιούν εγκλήματα πολέμου. Και ο θυμός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν δέκα συμπατριώτες μας, άμαχοι, έχασαν τη ζωή τους, από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Είναι πολιτικά ανήθικο, και εγκληματικά προκλητικό, όταν χιλιάδες άνθρωποι ξεριζώνονται από τον τόπο τους, οι …αριστερές δυνάμεις του τόπου μας να υιοθετούν ως επιχείρημα το πολιτικό ανέκδοτο μιας άλλης εποχής “και εσείς βασανίζετε τους μαύρους”.

Είναι γελοίο να ξεκινάς μια πορεία από τη Ρωσική πρεσβεία και να καταλήγεις στην Αμερικάνικη!

Οι ίσες αποστάσεις και οι συμψηφισμοί, ότι τα ίδια έκαναν και οι ΗΠΑ σε Γιουγκοσλαβία και Ιράκ(!), αυτήν την ώρα είναι υπεκφυγή και τίποτε παραπάνω.

Όπως και το επιχείρημα ότι τους προκάλεσαν οι Ουκρανοί, γιατί ήθελαν να μπουν στο ΝΑΤΟ και ότι εάν το έκανε το Μεξικό, το ίδιο θα έκαναν και οι ΗΠΑ.

Με αυτά τα θλιβερά επιχειρήματα, με τα οποία επιχειρούν να κοροϊδέψουν τους νέους, δείχνουν τις εμμονές τους και τις παρωπίδες που δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ, όσα και να αποκαλυφθούν για τα έργα και ημέρες των Σοβιετικών και των…κληρονόμων τους.

Εκτός αν θεωρούν ότι μια χώρα, πρέπει να ζητά την άδεια του κάθε Πούτιν, για να έχει το δικαίωμα να προστατευθεί, ή να εκλέξει κυβέρνηση, ή να ενταχθεί στην ΕΕ ή στο ΝΑΤΟ.

Ας πάψουν να δικαιολογούν οι τάχα μου δήθεν προοδευτικοί, ότι μπορούν οι κυβερνήσεις που έχουν ψηφίσει οι λαοί, να ανατρέπονται με εισβολές.

Ειλικρινά δεν ντρέπονται όταν υιοθετούν επιχειρήματα περί…ζωτικού χώρου (που έλεγε ο Χίτλερ) ή όταν δικαιολογούν τα εγκλήματα πολέμου που κάνουν οι Ρώσοι, ως δικαίωμά τους γιατί τους προκάλεσαν;

Στο τέλος ΚΚΕ και μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας πουν ότι η Ουκρανία έκανε εισβολή στη Ρωσία.

Ας σοβαρευτούν επιτέλους. Και ας αφήσουν το παραμυθάκι περί του “να σκοτώνονται οι λαοί για του αφέντη το ψωμί”. Ο λαός της Ουκρανίας δολοφονείται από τους Ρώσους και αντιστέκεται για το δικαίωμα στην ελευθερία του, στην ανεξαρτησία του, ακόμη και στα λάθη του. Όλοι θέλουμε ειρήνη, αλλά θέλουμε και ελευθερία για να την ζούμε. Νισάφι με τα τσιτάτα…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ