Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝεκρά αδέλφια στην Πάτρα-Πατέρας: Έχω πολλούς άσους στο μανίκι

Νεκρά αδέλφια στην Πάτρα-Πατέρας: Έχω πολλούς άσους στο μανίκι

«Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», Αυτό τόνισε είπε στον ΑΝΤ1 και στην Κέλλυ Χεινοπώρου, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα, αναφερόμενος όπως είπε στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και νοσηλευτικά των περιπτώσεων των άτυχων παιδιών που έφυγαν εξαιρετικά πρόωρα από την ζωή.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό», σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ».

Σχετικά με τις αναφορές για εισπνοή αερίου που σχετίζεται με τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού, ο πατέρας υποστήριξε μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου ότι σχετικά στοιχεία αφορούν τον θάνατο της Μαλένας και όχι της αδελφής της και πως σχετικές αναφορές υπάρχουν στην σχετική ιατροδικαστική έκθεση.

Πάντως, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, διάβασε όπως είπε την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας και πουθενά δεν αναφέρεται πως αποτέλεσε αντικείμενο εξέτασης η μύτη του κοριτσιού, κάνοντας λόγο για ακόμη μια ανακολουθία που πρέπει να αποσαφηνιστεί, όπως και η διαφορά στην μαρτυρία της θείας για τον θάνατο της Ίριδας σε σχέση με το ντοκουμέντο από το ΕΚΑΒ που παρουσίασε την Τετάρτη ο ΑΝΤ1.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ