Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΕκλογές Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους η Μελίνα Τραυλού

Εκλογές Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών: Πρώτη σε ψήφους η Μελίνα Τραυλού

Πρώτη σε ψήφους βγήκε η Μελίνα Τραυλού, στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Στη δεύτερη θέση σύμφωνα με πληροφορίες εξελέγη η Μαρία Αγγελικούση. Τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, ενώ ακολουθούν ο Νικόλας Βενιάμης και ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.

Από τους 42 υποψηφίους εκλέγονται 30, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο Συμβούλιο.

Σήμερα οι 30 εκλεγμένοι θα συνεδριάσουν στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και να διαμορφώσουν τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Τραυλού φαίνεται ως η επικρατέστερη για τη θέση του προέδρου. Εάν επιλεγεί ως πρόεδρος, θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών από την ίδρυσή της, το 1916.

Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού

Η Μελίνα Τραυλού, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κεφαλονιά, διευθύνει τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς οχημάτων, τη Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, που ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975. Η ίδια βρίσκεται από πολύ μικρή κοντά στην εταιρεία, την οποία κατάφερε να μεγαλώσει. 

Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα σε 20 χώρες. 

Επίσης, η κυρία Τραυλού ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια τη Neptune Dry, που διαθέτει στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος του ΔΣ της Ενωσης και σήμερα κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις γραμματέα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ