Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΘρίλερ στο Μαρόκο: "Αγώνας" για να απεγκλωβιστεί ζωντανός ο 5χρονος Ραγιάν

Θρίλερ στο Μαρόκο: “Αγώνας” για να απεγκλωβιστεί ζωντανός ο 5χρονος Ραγιάν

Για πέμπτη μέρα παραμένει εγκλωβισμένος σε πηγάδι στο Μαρόκο ο μικρός Ραγιάν με τα περιθώρια να στενεύουν καθώς το πεντάχρονο παιδί πρέπει να απεγκλωβιστεί το συντομότερο δυνατό. 

Η αγωνία κορυφώνεται με την επιχείρηση απεγκλωβισμού να βρίσκεται πλέον σε κρίσιμο στάδιο κι όλος ο κόσμος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι διασώστες απέχουν δύο μέτρα από τον Ραγιάν, λέει η ομάδα διάσωσης του Μαρόκου. Οι μαροκινοί διασώστες έχουν εισέλθει από νωρίς το απόγευμα στο τούνελ που οδηγεί στον θύλακα όπου βρίσκεται το πεντάχρονο παιδί.

Οι διασώστες συνοδεύονται από ιατρική ομάδα, αλλά δεν είναι γνωστό πότε θα ξαναβγούν. Οι διασώστες εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα βρουν ζωντανό το παιδί και αγνοούν σε τι κατάσταση μπορεί να βρίσκεται.

Σημειώνεται πως το παιδί έπεσε στο πηγάδι βάθους 32 μέτρων το βράδυ της Τρίτης. Οι διασώστες τού έχουν κατεβάσει με σχοινί νερό και οξυγόνο. Αξιοσημείωτο είναι πως η περιπέτεια του μικρού στο Μαρόκο έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης στο διαδίκτυο με το hashtag #SaveRayan (Σώστε τον Ραγιάν) στα αραβικά να έχει γίνει viral σε όλη τη Βόρεια Αφρική, περιλαμβανομένης της γειτονικής Αλγερίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ