Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠαραίτηση Δ. Καλλιτσάντση από τη διοίκηση της Ελλάκτωρ

Παραίτηση Δ. Καλλιτσάντση από τη διοίκηση της Ελλάκτωρ

Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ υπέβαλε, ο Αντιπρόεδρος και βασικός μέτοχος, Δημήτρης Καλλιτσάντσης.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παραίτηση έρχεται λίγες ημέρες πριν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 7 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την αλλαγή της διοίκησης, με το fund Reggeborg Invest να διεκδικεί τον έλεγχο του ομίλου.

Παράλληλά, υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης μαζί με τον αδερφό του Αναστάσιο, είχαν προχωρήσει σε δεσμευτική συμφωνία για την πώληση του 18,33% των μετοχών σε εταιρεία συμφερόντων των εφοπλιστών Καϋμενάκη και Μπάκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελλάκτωρ:

«Η διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του νόμου 3016/2002, όπως ισχύει, καθώς και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κ.κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος και Μιχαήλ Κατούνας, Ανεξάρτητο – Μη Εκτελεστικό Μέλος, υπέβαλαν την παραίτησή τους από το εν λόγω όργανο διοίκησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε μεταβολή της σύνθεσής του το συντομότερο δυνατόν».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ