Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΚάτω τα χέρια από τον Πολάκη

Κάτω τα χέρια από τον Πολάκη

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τη στρατηγική της ΝΔ. Είναι δυνατόν, στην Πειραιώς και στο Μαξίμου, να ζητάνε την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό το μεγάλο δώρο, που έχει κάνει η Κουμουνδούρου στη ΝΔ;

Λάθος φίλτατοι. Κάθε μέρα πρέπει να ζητάτε, να τον κρατήσει ο κ. Τσίπρας. Και εάν μπορεί να τον έχει εισηγητή σε κάθε νομοσχέδιο. Οσο υπάρχει ο Πολάκης στην βιτρίνα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης θα κερδίζουν.

Αυτή η εικόνα που είδαμε στη Βουλή, όχι μόνο απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την όποια προοπτική εξουσίας, αλλά απομακρύνει και τους πολίτες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Για αυτό ας μου επιτρέψουν, οι άνθρωποι της ΝΔ, να διαφωνήσω μαζί τους. Και να βροντοφωνάξω, γινόμενος αλληλέγγυος, με όλους αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν με ένα στόμα και μια φωνή : κάτω τα χέρια από τον Παυλή.

Ο άνθρωπος είναι από μόνος του ένα πολιτικό φάλτσο. Που δεν τον ενδιαφέρει η αρμονία του κόμματός του, αλλά η δική του πολιτική επιβίωση. Και όπως ορθά λέει ο λαός μας, όσο ανεβαίνει η μαϊμού τόσο φαίνεται ο πισινός του.

Ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει ανέβει τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να φανεί το ήθος, η ποιότητά του και ο πολιτικός του πολιτισμός.

Για αυτό και λέω, ας πάψει η ΝΔ να ζητά την αποπομπή του.

Ο κ. Πολάκης, αντιπροσωπεύει ότι πλήρωσε ακριβά ο ελληνικός λαός. Το διχασμό, την πόλωση, τον φανατισμό και τον κουτσαβακισμό. Δυστυχώς Πολάκηδες, υπήρχαν και υπάρχουν σε πολλά κόμματα.

Ουδείς όμως από αυτούς, στη διαχρονία της πολιτικής ζωής του τόπου, δεν πρόσφερε υπηρεσίες, ούτε στο κόμμα του , ούτε στην πατρίδα.

Η εικόνα του πρώην Υπουργού στο έδρανο της Βουλής, σε μια ιδιόμορφη κατάληψη, αποτελεί μαύρη σελίδα, για τον κοινοβουλευτισμό και μας γυρίζει χρόνια πίσω. Για αυτό και ο προεδρεύων έπρεπε να τον παραδώσει στην κρίση της κοινωνίας.

Εάν πράγματι ο κ. Τσίπρας – όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις του – τον θέλει, ας τον κρατήσει δίπλα του. Εάν πιστεύει ότι τα…κουκιά του Παυλή, δεν προκαλούν κυάνωση στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δικαίωμά του.

Όσο για τη ΝΔ, αντί να διαμαρτύρεται για το δώρο του Τσίπρα, ας το αξιοποιήσει πολιτικά.

Και να συνεχίζει να εύχεται και να προσεύχεται, να μην τον αλλάξει ποτέ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μένα, εν κατακλείδι, δεν ευθύνεται ο Πολάκης και ο κάθε Πολάκης. Ο λαός τον ψηφίζει, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τον επιλέγουν. Ας τον χαίρονται και ας τον καμαρώνουν. Όμοιος, ομοίω…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ