Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤο γραφείο της γυναίκας του Καμμένου δίπλα στο κτίριο που έγινε η...

Το γραφείο της γυναίκας του Καμμένου δίπλα στο κτίριο που έγινε η έκρηξη στη Συγγρού

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο χώρο της έκρηξης και ανέφερε ότι δίπλα στο κτίριο αρ.3 Συγγρού που έγινε η έκρηξη, βρίσκεται στον αριθμό 1 το γραφείο της συζύγου του. Ανέφερε ότι βρίσκονται έγγραφα και δικογραφίες δικές του.

Σημειώνεται πως η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, σε κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο, η οποία επεκτάθηκε στον πρώτο όροφο. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτήριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Από την έκρηξη ένας 78χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε χέρια και πόδια. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου γίνονται προσπάθειες να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του και ενδεχομένως να μεταφερθεί στο Γεννηματά όπου υπάρχει ειδικό τμήμα εγκαυμάτων. Ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του και είναι σε κατάσταση σοκ. Άλλα δύο άτομα ανέφεραν αναπνευστικά προβλήματα από αναθυμιάσεις. Έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον τρία κτήρια.


spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ