Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΔώστε το Μένιο στο λαό, με οδηγίες του...αυτοδημιούργητου!

Δώστε το Μένιο στο λαό, με οδηγίες του…αυτοδημιούργητου!

Τελικά στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο βλέπουν δημοσκοπικά με το κιάλι τη ΝΔ, τόσο θα επιστρέφουν στην τακτική: “Βάλε λάσπη στον ανεμιστήρα”.

Βλέπεις όσο πιο αληθοφανές και ακραίο είναι το ψέμα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει κάτι να μείνει.

Δυστυχώς στην Κουμουνδούρου δεν διδάχτηκαν τίποτε. Κυρίως δεν κατάλαβαν σε τι επικίνδυνες περιπέτειες οδηγεί αυτή τους η επιλογή, που δίνει τροφή στους ακραίους και απαξιώνει το πολιτικό σύστημα. Και αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα “γεννά” αποδεδειγμένα τέρατα.

Δείχνει από την άλλη πως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς από τις δικές του, επιλογές έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, όσο και αν δεν θέλει να το καταλάβει.

Τώρα η Κουμουνδούρου, αποφάσισε να…ξεθάψει από το συρτάρι την περίπτωση του Μένιου Φουρθιώτη και να επενδύσει πολιτικά σε αυτήν.

Είμαι στην ευτυχή, η στη δυσχερή κατά άλλους θέση, να μην γνωρίζω ούτε τον Μένιο Φουρθιώτη, ούτε το Γιώργο Γεραπετρίτη. Ούτε στου πρώτου τα μαγαζιά και τα νταλαβέρια ξέρω, ούτε και με τον δεύτερο έχει τύχη να συναντηθούμε κάπου, ούτε και να μιλήσουμε έστω και τηλεφωνικά.

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την κατρακύλα στην οποία οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να πλήξει το Μαξίμου, αναπαράγοντας κάθε αθλιότητα.

Η επιλογή δώστε το…Μένιο στο λαό, υιοθετώντας ότι λέει, ένας υπόδικος, (από το κανάλι του οποίου είχαν περάσει στελέχη από όλα τα κόμματα και του ΣΥΡΙΖΑ) δείχνει την πολιτική του απόγνωση, αλλά και τη μεγάλη του αγωνία, την ώρα που οι εσωκομματικές μαχαιριές ξεκίνησαν και πάλι στην Κουμουνδούρου, με αφορμή τις αλλαγές που θέλει να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Άκουγα δε το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλο, σε πρωινή εκπομπή, που με φράσεις τοξικές και διχαστικές, με βαρονίες και ορφανά του Παπαδόπουλου, με έκαναν να αναρωτηθώ μέσα σε τι κλίμα θα οδηγηθούμε σε εκλογές.

Και επειδή, έχω δει και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να …ξεφεύγουν τον τελευταίο καιρό, φοβούμαι ότι αυτή η τακτική της κατηφόρας, είναι κεντρική πολιτική επιλογή.

Η πόλωση θα είναι ο μόνος δρόμος της Κουμουνδούρου, για να σταματήσει τις διαρροές που καταγράφονται προς το ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως για να στριμώξει πολιτικά τον Νίκο Ανδρουλάκη, για να ρίξει σωσίβιο στην Κουμουνδούρου.

Όταν το πολιτικό σου οπλοστάσιο, υιοθετεί παράνομες τακτικές,(τις οποίες και εσύ αργά ή γρήγορα θα πληρώσεις όταν βγάλει και άλλα μηνύματα) τότε δεν έχεις καμία τύχη. Για τους γνώστες οι πολιτικές στρατηγικές που παραπέμπουν σε αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Γεώργιος Μαύρος για «τις μεθόδους της λεωφόρου Μάντισον που ήρθαν στην Ελλάδα από τον αερολίθο εξ Αμερικής», είναι αυτοκαταστροφικές.

Και αυτό ο…αυτοδημιούργητος κατά δήλωσή του Αλέξης Τσίπρας, οφείλει πλέον να το ξέρει.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ