Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΓιατί τόση ασυλία στον Ανδρουλάκη;

Γιατί τόση ασυλία στον Ανδρουλάκη;

Πάντα με τις δημοσκοπήσεις είχα μια αλλεργία. Όχι γιατί δεν είναι χρήσιμες, όχι γιατί δεν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο. Μακριά από μένα τέτοιες σκέψεις.

Πολύ απλά γιατί οι πολίτες, πλέον είναι υποψιασμένοι, και δεν απαντούν με ειλικρίνεια, και γιατί τα τελευταία χρόνια οι δημοσκόποι πέφτουν σε…ξέρα.

Οχι μόνο στην χώρα μας, αλλά σχεδόν σε όλες τις χώρες. Για αυτό μου κάνει εντύπωση όλο αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα αναφερθώ στο φιάσκο που έπαθαν άπαντες (με ελάχιστες εξαιρέσεις), που προέβλεπαν αρχηγό το Λοβέρδο, αλλά κυρίως στο …φούσκωμα που γίνεται στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Ξαφνικά μέσα σε ένα μήνα από το 6% βρέθηκε στο 18,5%! Καταλαβαίνω τους λόγους που γίνεται αυτό. Κατανοητό ακόμη και σε μικρά παιδιά. Αλλά πείτε μου με το χέρι στην καρδιά έχετε δεί τέτοιο ρεύμα στην κοινωνία;

Έρχεται τέτοια μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό και δεν την έχουμε πάρει μυρωδιά;

Δημιουργούνται συνθήκες στην κοινωνία, που έχει πάθει ομαδικό “μπλακ άουτ”, και αμνησία για τα έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ, και περιμένει να έρθει ο Ανδρουλάκης μας μας σώσει;

Ενας Ανδρουλάκης, που απολαμβάνει μια ιδιότυπη ασυλία, από το mediako σύστημα και από τα κάθε λογής συμφέροντα;

Ούτε καν ότι παραμένει στις Βρυξέλλες τις περισσότερες μέρες, δεν σχολιάζουν για να μην αναφερθώ στους….άφθαρτους και τα στελέχη που έπαιζαν σε τηλεπαιχνίδια, που θα είναι τα ταλέντα της νέας εποχής του σοσιαλισμού.

Για αυτό και μου κάνει εντύπωση ο ξαφνικός έρωτας του ΣΥΡΙΖΑ και εν μέρει της ΝΔ για το ΠΑΣΟΚ. Λες και ψάχναμε την ωραία Κοιμωμένη, που ξύπνησε αιφνιδίως για να φέρει αέρα ανανέωσης στα πολιτικά πράγματα.

Διότι το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του, είναι μέρος του πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στα Μνημόνια, που αποδεδειγμένα στελέχη του, πήραν μίζες, λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα και ουδέποτε έκανε αυτοκριτική.

Το χειρότερο όλων προσπαθεί να βγει και από πάνω. Ποιο το ΠΑΣΟΚ! Ημαρτον κύριε.

Η έχουμε τρελαθεί και έχουμε πάθει ομαδική αμνησία, ή κάτι άλλο συμβαίνει. Διότι μετάλλαξη αποκλείεται να έχουμε πάθει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια και ο Αλέξης Τσίπρας, τώρα πληρώνουν και με το παραπάνω, τα λάθη τους, με κορυφαίο όλων την απλή αναλογική. Πίστευαν ότι θα…βασάνιζαν την ΝΔ, αλλά έλα που πέφτουν στο λάκκο που έσκαβαν για τον Μητσοτάκη.

Το ΠΑΣΟΚ. λεηλατεί κυρίως την Κουμουνδούρου και αυτός που δέχεται τις περισσότερες πιέσεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Αλλάζει το μείγμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια έσχατη προσπάθεια να κυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ. Και επειδή δεν θα του βγει αυτό, η ήττα του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Οσο για τη ΝΔ κάποιοι κοιμούνται με τις…παντόφλες, και παρέχουν απλόχερα ασυλία στον Ανδρουλάκη, πιστεύοντας ότι ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου.

Αντί να “μαντρώνουν” το μαγαζί από τα δεξιά που είναι η βάση της ΝΔ, προσφέρουν μαξιλάρια στους εκσυγχρονιστές θεωρώντας του νεοδημοκράτες …πρόβατα. Ας προσέξουν μόνο μην ξυπνήσουν άξαφνα και δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζουν. Διότι ο…τρικομματισμός του πολιτικού συστήματος μόνο δεινά θα φέρει. Και θα με θυμηθείτε…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ