Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΣτη Νεράιδα για τσίπουρα με 21.000 νεκρούς κ. Πρόεδρε;

Στη Νεράιδα για τσίπουρα με 21.000 νεκρούς κ. Πρόεδρε;

Γράφει ο Νίκος Ελευθερόγλου

Ηχεί ακόμη στα αυτιά μου το βαρύ κατηγορώ του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί τόλμησε να ανακοινώσει στην περίοδο των εορτών δυο ημέρες διακοπών για να πάει στην Ήπειρο. Μέχρι και βίντεο διάρκειας 59 δευτερολέπτων γύρισαν στην Κουμουνδούρου τονίζοντας ότι : «Απέναντι στην έκρηξη του 5ου κύματος: Απροετοίμαστοι, Αντιφατικοί, Επικίνδυνοι, Και σε διακοπές»

Μάλιστα η αθλιότητα του συγκεκριμένου σποτ για να …δέσει το γλυκό του “ανέμελου Μητσοτάκη¨ που κάνει διακοπές όταν ο κόσμος πεθαίνει είχαν βάλει ως…τσόντα στιγμιότυπα από τον πρωθυπουργό να κάνει σκί, αλλά σε παλαιότερες και προ κορονοιού εποχές.

Το κόλπο παλιό, καθώς ακόμη και οι …υποψιασμένοι για τα έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, τσίμπησαν από την αληθοφανή αθλιότητα της Κουμουνδούρου στο διαδίκτυο και αναρωτήθηκαν εάν πράγματι είχε γίνει κάτι τέτοιο.

Ελα όμως που η πραγματικότητα εκδικείται. Και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέρες στα κάγκελα ήρθε το δημοσίευμα από το Trikalavoice να αποκαλύψει ότι ο άνθρωπος που έριχνε τους …κεραυνούς και το ανάθεμα στον κ. Μητσοτάκη για τις δυο ημέρες ήταν ήδη σε διακοπές , οικογενειακώς και έπινε ανέμελα τσίπουρα!

Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο άνθρωπος καλά έκανε και ελπίζουμε να πέρασε όμορφα στον παραδοσιακό ξενώνα που διαθέτει η βουλευτίνα του. Γιατί και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι. Αλλά δεν μπορεί από τη μια να ρίχνεις τη…λάσπη στον ανεμιστήρα και από την άλλη να πράττεις στα…κρυφά μάλιστα τα ίδια και χειρότερα.

Και μην μου πει κάποιος ότι δεν κυβερνά ο Τσίπρας, άρα θα μπορούσε να πάει και μια βόλτα ημερών στη Νεράιδα των Τρικάλων (και πριν στο …χωριό του) την ώρα που υψώνει τη ρομφαία κατά του αντιπάλου του;

Δικαίωμά του ήταν να πάει να…ξεκουραστεί, αλλά δεν είναι δικαίωμά του να ρίχνει την πολιτική αντιπαράθεση στα τάρταρα, πιστεύοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να κάνει διακοπές διαρκείας την ώρα που έχουμε 21.000 νεκρούς.

Διότι εάν είναι …ανέμελος ο κ. Μητσοτάκης, πόσο…ανέμελος είναι ο κ. Τσίπρας που όχι μόνο κάνει διακοπές, εν μέσω χιλιάδων κρουσμάτων και νεκρών, να τα καταγγέλλει και την ίδια ώρα να πίνει τα τσίπουρά του;

Ας σοβαρευτούν λοιπόν στην Κουμουνδούρου και ας πάψουν να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Με τέτοια κριτική και επιχειρήματα θα στέλνουν οι πολίτες τον αρχηγό τους σε…διακοπές συνέχεια.

Ο λαικισμός έχει και αυτός τα όριά του. Για αυτό ας μην τον ανατροφοδοτούν με γελοιότητες, και Fake news, που δηλητηριάζουν την κοινωνία και αργά ή γρήγορα τα πληρώνουν και οι ίδιοι. Σίγουρα η κυβέρνηση κρίνεται, αλλά το ίδιο και η αντιπολίτευση….

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ