Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΤο Επαγγελματικό Επιμελητήριο δίπλα σε «Κιβωτό του Κόσμου», Φλόγα» και «Το...

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο δίπλα σε «Κιβωτό του Κόσμου», Φλόγα» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες κοντά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

  Σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και προσφοράς, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου δώρισαν στα παιδιά παιχνίδια και στιγμές χαράς.

   Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Το ΕΕΑ είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τη σπουδαία προσπάθεια της “Κιβωτού του Κόσμου”, της “Φλόγας” και του Οργανισμού “το Χαμόγελο του Παιδιού”. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

   Στην  κοινωνική αυτή δράση συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου, οι αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οικονομικός επόπτης Παναγιώτης Παντελής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της διοικητικής επιτροπής του επιμελητηρίου και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, το μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου και πρόεδρος της «Αρωγός ΕΕΑ» Δημήτρης Βαρδακώστας, και η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου Χριστίνα Φυτέα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ