Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΤα δουλεμπορικά του Ερντογάν έπιασαν πάλι δουλειά!

Τα δουλεμπορικά του Ερντογάν έπιασαν πάλι δουλειά!

Μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, φαίνεται πως τα δουλεμπορικά του Ταγίπ Ερντογάν, έπιασαν πάλι δουλειά. Αρχισαν να στέλνουν οι εγκληματίες από την αντίπερα όχθη πάλι δεκάδες ανθρώπους μέσα στις “βάρκες του θανάτου”.

Την ώρα που η χριστιανική Ευρώπη, ετοιμαζόταν να υποδεχτεί τη γέννηση του Θεανθρώπου δεκάδες άνθρωποι πνιγόντουσαν στα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Τρείς μεγάλες τραγωδίες έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες ημέρες και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του Λιμενικού, αλλά και άλλων καραβιών που έσπευσαν να βοηθήσουν, θρηνήσαμε νεκρούς, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Φαίνεται πως ο πανικόβλητος Σουλτάνος, άρχισε τα ίδια παιχνίδια, που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές, δυστυχισμένων ανθρώπων που ρισκάρουν τα πάντα για μια καλύτερη ζωή.

Αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να πεθαίνουν στα νερά του Αιγαίου.

Οι εγκληματίες που θησαυρίζουν από τον ανθρώπινο πόνο, και εργαλειοποιούν την δυστυχία του πλησίον τους, έπιασαν πάλι δουλειά.

Η χώρα μας πρέπει πάλι να αναλάβει το δύσκολο ρόλο να “ξυπνήσει” τους εταίρους, που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν στον ετοιμόρροπο Ερντογάν, ότι δεν θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές.

Εαν τελικά παραμένουμε στην ΕΕ φορείς ανθρωπισμού και πολιτισμού, πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την απανθρωπιά. Με κάθε μέσο και τρόπο.

Ούτε τα Αντικύθηρα, ούτε η Φολέγανδρος, ούτε η Πάρος, ούτε κανένα άλλο σημείο της πατρίδας μας πρέπει να μετατρέπονται σε “υγρούς τάφους” και “νεκροταφεία ψυχών”.

Λυπάμαι που χαλάω την ατμόσφαιρα των ημερών, λυπάμαι γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ, για άλλη μια φορά επιλέγουν να μην κάνουν πρώτο θέμα αυτές τις τραγωδίες, αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι θα φωνάζουμε για αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Φαίνεται πως ο…γείτονας άρχισε πάλι τα εγκληματικά του παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή.

Κλείνοντας αυτό το σημείωμα, θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που αυτές τις ώρες που εμείς βρισκόμαστε στη ζεστασιά του σπιτιού μας, δίνουν μάχες για να σώσουν ζωές και για να δώσουν στα Χριστούγεννα πραγματικό νόημα.

Για αυτό όσοι συκοφαντούν αυτούς τους ανθρώπους αν δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την μεγάλη τους προσφορά, τουλάχιστον ας σωπάσουν.

Οσο για τη διεθνή κοινότητα, επιτέλους ας αφυπνιστεί.

Οπως φυσικά και η…χριστιανική (τρόπος του λέγειν) Ευρώπη.

Χρόνια Πολλά – Καλά Χριστούγεννα

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ