Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑντ. Κανάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να βγούμε σήμερα

Αντ. Κανάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να βγούμε σήμερα

Κανονικά στην σημερινή εκπομπή βγήκαν οι Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς και εξήγησαν τον λόγο προχώρησαν στο αποψινό “Ράδιο Αρβύλα”. Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης, αναφέρθηκε στις δύο φορές που δεν μπορούσαν να κάνουν εκπομπή, περιγράφοντας το σοκ που υπέστησαν οι συντελεστές της εκπομπής, με όσα έγιναν γνωστά για τον μέχρι χθες συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο επικεφαλής παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής αναφέρθηκε στις μέρες της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου και του καψίματος της Μαρφίν, ως τις δύο μέρες που η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει εκπομπή. Ξεκαθάρισε ότι, δεν υπάρχει συναισθηματική διάθεση για να συνεχιστεί η σατιρική εκπομπή. “Δεν μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό που άμεσα ή έμμεσα σε αφορά και εσύ να είσαι αλλού”, είπε σχετικά και χαρακτήρισε “ψυχοφθόρο” το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι “ελέφαντας” όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου.

Ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από την παραγωγή να παιχτούν όλες οι διαφημίσεις στην έναρξη της εκπομπής, ώστε να μην υπάρξει διακοπή κατά τη συνέχεια, οπότε και θα δοθούν απαντήσεις από μέρους των παρουσιαστών.

Στη συνέχεια ανέφερε πως η ουσία αυτής της ιστορίας, δεν είναι το γεγονός ότι “εμείς είμαστε «θύματα» αυτής της ιστορίας, αν συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά αυτή η κοπέλα. Το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της, τι πέρασε και περνάει… Ένας «βιασμός» που έχει οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο, γιατί δεν το άντεξαν όλο αυτό. Πόσο χυδαίο είναι αυτό. Αδιανόητο, απάνθρωπο…”

“Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα, όπως και καμία άλλη κοπέλα του. Και τώρα μαθαίνουμε για το τι πέρασε. Την άκουσα και με συγκίνησε, να λέει πως νιώθει και άσχημα. Αγάπη μου, μέσα από την καρδιά μου σου λέω πως δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα και μπράβο που σου συνέβη αυτό. Εννοείται αυτό, δεν σηκώνει συζήτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, σε οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν ανάγκη”, πρόσθεσε.

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως «εννοείται ότι θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα, δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν να θίξει αυτό που κάνουμε».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ