Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣτ. Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία: Έκανα μια απαράδεκτη πράξη- Ζητώ συγγνώμη

Στ. Παναγιωτόπουλος μετά την καταγγελία: Έκανα μια απαράδεκτη πράξη- Ζητώ συγγνώμη

Την πρώτη του δήλωση μετά την καταγγελία εις βάρος του έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Όπως υποστηρίζει στην δήλωση του, έχει ζητήσει συγγνώμη από το πρόσωπο που «έθιξε», ενώ παράλληλα ζητά συγνώμη και από τους συναδέλφους τους, δηλώνοντας πως “δεν είχαν ιδέα και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση”.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

“Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής :

Έκανα μια απαράδεκτη  πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και   αντιμετωπίζω τις συνέπειες .

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγνώμη και δημοσίως. Επίσης ζητώ συγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτήν τη δύσκολη θέση.

Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δε μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το προσωπο που προσέβαλα 

Στάθης Παναγιωτοπουλος

Δημοσιογράφος” 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ