Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΓλυφάδα:51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του- Ο 66χρονος φώναζε βοήθεια

Γλυφάδα:51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του- Ο 66χρονος φώναζε βοήθεια

Σοκ προκαλεί μία ακόμη ανθρωποκτονία μετά από ενδοοικογενειακή αντιπαράθεση. Σήμερα τα ξημερώματα ένας 51χρονος Ελληνας σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η δολοφονία έγινε σε δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στη Βορείου Ηπείρου, στις 6.30 τα ξημερώματα και ο δράστης αφού σκότωσε τον πατριό του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του, όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση (χρωματοπωλείο) όπου εργαζόταν και αυτός. 

Πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του. Αρχικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο.

Όπως περιγράφει γειτόνισσα  «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ”βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ