Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑ3ο Formula Student Festival - Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

3ο Formula Student Festival – Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο FormulaStudent Festival, στο χώρο του παλαιού Δημαρχείο Γλυφάδας.
Οι 12 πολυτεχνικές σχολές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικό παρών και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας και τις καινοτομίες που ενσωματώνονται στα μονοθέσια τους που συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό Formula Student. 

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το πρώτο και μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver, η ελληνική έκδοση του οποίου γιορτάζει τα 35 χρόνια, συνδιοργάνωσε τη διημερίδα με τη συμμετοχή όλων των Πολυτεχνικών σχολών της χώρας μας, με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας και τις αιγίδες του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Yπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Aσφαλίσεων καθώς και της Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

Οι ομάδες παρουσίασαν τα τεχνήματά τους στο ευρύ κοινό και είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν μεταξύ τους, με διαπρεπείς επιστήμονες αλλά και με ανθρώπους της αυτοκίνησης και μέλη της πολιτικής σκηνής της χώρας δείχνοντας το δρόμο για το μέλλον. 

Οι επιδείξεις των μονοθέσιων ξεσήκωσαν και προκάλεσαν θαυμασμό στο πλήθος που χειροκρότησε τη προσπάθεια τους, ενώ οι ομιλητές ανέπτυξαν τις θέσεις τους και απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα στην διημερίδα «Ενέργεια, Τεχνολογία, Ανάπτυξη: Οι Πολυτεχνικές σχολές και οι προκλήσεις στη νέα εποχή για την Αυτοκίνηση» που διενεργήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Formula Student Festival.

Στη προσπάθεια αυτή αρωγοί στάθηκαν οι: Στέλιος Βαφείδης, Sungrow,  Kawacom, Pretzel Hellas, Aneklines, ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Pizza Fun, Heineken, Κάβα Βυτινιώτη και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ